STRK Design STRK Design STRK Design STRK Design STRK Design

About

Maartje Handofsky
Founder | Lead Designer

Mijn naam is Maartje Handofsky en naast mijn dagelijkse werk als IT Support Engineer ben ik STRK Design begonnen uit liefde voor ontwerpen. Van huis uit opgeleid als designer wilde ik graag mijn talent en creativiteit blijven benutten.

Interesse in de online wereld is er met de paplepel ingegoten. Als peuter was ik al de troste eigenaar van een eigen MS-DOS computer die vanwege mijn formaat op een bijzettafel met afgezaagde poten stond. Op 6 jarige leeftijd maakte ik mijn eerste website. Dit hield in: op mijn aanwijzingen knutselde mijn vader een knalrode met gifgroene website in elkaar over huisdieren. Mijn gevoel voor kleur is gelukkig met sprongen vooruit gegaan. Later, met het opkomen van social media platformen leerde ik mijzelf HTML en CSS aan. Voeg daar nog een studie Communication & Multimedia Design aan toe en de perfecte formule voor een ontwerp bureau is compleet.

Photoshop
Illustrator
InDesign
HTML/CSS
Webdesign, User-centered design, SEO, fotografie, interaction design, marketing, branding, usability, grafische vormgeving, social media, concept development en print